Открийте повече за нас

За нас

Автокъщи АСКО 96

Автокъщи АСКО 96

Автомобилите отдавна не са само необходимост в ежедневието. Те са идея, страст, желание, комфорт, мечта.

Ето защо автосалони „Аско 96“ имат за задача да осигурят на своите клиенти всичко, от което се нуждаят. Професионалният екип на автосалони „Аско 96“ е готов да предложи винаги гъвкави и качествени решения за вас.Традиции и опит

Традициите и опитът от 23 годишна дейност в областта на търговията с автомобили нов внос ни помага да бъдем полезни на клиентите си и да отговорим на всичките им изисквания. Автомобилите, които внасяме са с високо качество и гаранция за произход.

Фирма „Аско 96“ ЕООД е основана през 1996 година с основен предмет на дейност внос и продажба на автомобили и международен транспорт и спедиция в Европа. Фирмата е член на асоциацията на българските предприятаия за международен превоз – АЕБТРИ. Разполагаме със собствен автопарк, който обновяваме непрекъснато.

Автосалони „Аско 96“ предлагат на клиентите си богат избор от автомобили, топ цени, качествено обслужване и допълнителни услуги при изгодни условия. Към момента можете да направите своя избор от трите ни автосалона в град София и в град Пловдив.

Големият избор на коли в автосалоните, възможностите за внос, изгодните условия за лизинг и замяна, които ви предлагаме, ще направят изборът ви по-приятен, а партньорството ни дългосрочно и коректно.

Желаем ви много километри удоволствие!