Аско 96

За нас

Собствен лизинг без доказване на доходи

История

История

Фирма Аско 96 ЕООД е учредена много назад във времето. През 1990 г., в началото на демокрацията, когато автомобилният парк е съставлявал предимно соц возила и все още е нямало отопление, серво усилвател на спирачките, отопление на задното стъкло и хидравличен усилвател на волана, Асен Кузманов учредил своята фирма СД „Сокол“ АС, в с. Чепинци, като пионер в търговията с автомобили. По онова време, през деветдесетте години, търговците на автомобили вече имали първите употребявани автомобили на склад – внос от Германия. С търговския си нюх Асен Кузманов реагирал умно и корпоративно. Ръководейки бизнеса си гладко и надеждно, той бързо изградил добра репутация и така положил стабилна основа за разцъфтяващата от година на година търговия на едро с автомобили. След това Асен предал познанията и професионализма си на своят син Васил, който на свой ред бързо развил търговията на едро и дребно с автомобили. Придал ѝ собствена идентичност и облик. 

Шест години по-късно през 1996г., поради разрастването и преместването на фирмата на Околовръстния път на София, е взето решение да се учреди нова фирма – Аско 96 ЕООД. Фирмата е кръстена на внука на Асен Кузманов- Асен. През 2002г. е открит и втори клон /филиал в гр. Пловдив с. Труд. Той е ѝ първият автосалон за региона. Под ръководството на Васил Кузманов за София и Стоян Кузев за Пловдив, фирмата бързо се разраства и се утвърждава в автомобилния бранш. Започнали да се купуват все по-големи партиди автомобили, за да може да се отговори на потребностите на клиентите. Наличните автосалони в гр. София и с. Труд се оказали недостатъчни да поемат все по-голямото търсене на автомобили втора употреба. Доверието на клиентите към фирмата и засилващия се интерес, довели до решението през 2016 г. да бъде открит трети автосалон в гр. София. Днес, на леснодостъпния булевард Ботевградско шосе 300, под управлението на внука на Асен Кузманов- Асен Борисов, е открит и третият автосалон. С пускането в експлоатация на ефективния и хубав терен, ръководството на Аско 96 ЕООД отговори на желанията на своите доволни клиенти в страната и чужбина. Сътрудниците в Аско 96 ЕООД- В. Кузманов, С. Кузев и А. Борисов казват: „Ние сме горди с новото място и сме напълно готови за бъдещето в автомобилния бранш“.

Поръчка, внос и доставка на автомобили, Аско Груп предлага собствен лизинг при много добри условия, гаранционни условия след покупка на автообил, сервизно обслужване на автомобили. Поръчка, внос и доставка на автомобили, Аско Груп предлага собствен лизинг при много добри условия, гаранционни условия след покупка на автообил, сервизно обслужване на автомобили. Аско Груп, вече повече от 29 години надежден професионализъм. You will find the car that is most suitable for you and your requirements. Asko Group showrooms work with extremely flexible conditions for buying cars – they have their own lease, through which you can easily plan your monthly budget.

Автосалон АСКО ГРУП е създаден през 2019 г. Това е един от малкото автосалони от ново поколение с модерна визия и обучени консултанти в сферата на продажбите и поддръжката на автомобили.Автосалонът разполага със собствен сервиз, обслужващ автомобилите. Аско Груп ще Ви впечатли с разнообразния си автопарк отлуксозни автомобили. При нас ще откриете автомобила, който е най-подходящ за Вас и Вашите изисквания. Автосалони Аско Груп работят с изключително гъвкави условия за закупуване на автомобили – разполагат със собствен лизинг, чрез който може без затруднения да планирате месечния ви бюджет.

Екип

„Аз разбирам, че ако искам нашата фирма да е добре, отношенията с клиентите ни също трябва да са добри.“ „Много добре разбирам, че резултат може да бъде реализиран само, когато нашите клиенти също печелят. Търговията е работа в екип с взаимно уважение. Затова сътрудничеството е абсолютно задължително за добър резултат. Освен ръководните ми дейности аз ежедневно посещавам моите партньори, за да поддържам контакт. След това заедно следим развитието в автомобилния бранш и реагираме на промените“. 

Управител Васил Кузманов

„За предпочитане е най-добрият вместо най-големият търговец на автомобили на едро“ „Естествено ние искаме да принадлежим към най-големите търговци на автомобили в България. Но аз отдавам много по-голяма стойност на най- добрите. Затова заедно с другите двама сътрудници аз самият ежедневно съм на път, за да купувам качество. Между другото с годишен оборот от около 1000 леки автомобила Аско Груп е един от най-големите.“

Асен Борисов

Качеството е на първо място

Аско Груп работи предимно с доверени отлично оборудвано сервизи. Всеки автомобил преминава задължителен технически контрол. Едва след това автомобилът е готов за продажба и доставка.Сътрудниците уреждат нещата прецизно и бързо. Мотивираните сътрудници на Ин де Вал си сътрудничат тясно като екип. Коректното и бързо yреждане на нещата е от първостепенно значение. Ефективно организираните офиси с модерна апаратура и софтуер отговарят на всички изисквания за бъдещето. Уебстраницата на Ин де Вал ауто‘с предлага на партньорите цялата необходима информация. Ежедневно на уебстраницата се коригират наличностите и всички данни за автомобилите със снимки.Сътрудниците на Аско Груп са на ваше разположение и ще ви помогнат с удоволствие.